19 12/13
19:07

Antrenamentele in aer liber, un nou inceput

fitness-in-aer-liberIn prezent, cei interesati de fitness si antrenamente pentru prima data opteaza pentru un program in aer liber in loc de a se obosi prea mult la o sala de gimnastica. Acest lucru nu este nemotivant ca atunci cand se alatura programelor de fitness ce nu dau rezultate, ci este un program placut in mijlocul naturii, sa va atingeti intr-adevar mai multe scopuri intr-o singura sesiune.
Bucurati-va de antrenamente. Orice program de fitness efectuat in aer liber este intotdeauna mai benefic, atunci cand se compara cu programele de formare in interiorul salii care poate pentru unii nu sunt destul de relaxante. Cu antrenamentul in mediul natural veti beneficia de inspirarea aerului curat, niveluri ridicate de oxigen, lumina soarelui si vitamina D.

Antrenamentul in aer liber al unui program de fitness relaxeaza mintea si insufla un sentiment de calm si pace sufleteasca. Mental, devii mai puternic, mai echilibrat si intr-o stare mai buna de a face plimbari lungi inainte de a obosi. Pe scurt, cei care se antreneaza intr-un parc sau la plaja au cu siguranta o experienta mult mai placuta decat daca s-ar antrena pe banda de alergat de la domiciliu sau intr-o sala de gimnastica.
Combaterea plictiselii cu succes este una dintre cele mai importante provocari pentru un antrenament regulat. Antrenamentele vechi lasa un sentiment gol atunci cand ai facut acelasi lucru de luni de zile. Schimbati toate acestea optand pentru programul de fitness in aer liber.
A fi in mijlocul naturii ne face entuziasti pe cei mai multi dintre noi. Acum, incercati sa faceti un pas mai departe prin explorarea imprejurimilor naturale, un exercitiu pentru dumneavoastra. Uitati-va la frumusetea pasarilor, florilor si anotimpurilor, iar atunci va veti remotiva si pastra interesul pentru sesiunile de fitness afara. Timpul va zbura repede si nici una dintre sesiuni nu va fi niciodata plictisitoare din nou.
Provocati corpul continuu. Un alt motiv pentru care plictiseala afecteaza rutina de fitness este ca organismul devine aclimatizat la aceeasi rutina in termen de cateva luni. Antrenamentul pe aceeasi bicicleta, banda de alergare, minge medicinala poate arata unele rezultate bune initial, dar motivatia va disparea repede.

La programul de fitness in aer liber provocarea continua la antrenamente va va ajute sa ajungeti la nivelul urmator. Varietatea neasteptata si terenul extins al unui parc sau la plaja ofera o provocare perfecta pentru fizicul dumneavoastra. Adaugati faptul ca schimbarea temperaturii, fluxul de vant, conditiile naturale din fiecare zi promit sa fie atat de diferite si interesante!
Concentrarea este de asemenea foarte importanta. Este atat de usor de a fi distras in timp ce va antrenati la domiciliu sau intr-o sala de gimnastica. Ceva sau cineva este intotdeauna acolo pentru a va deranja, mai ales atunci cand exercitiul devine doar o alta rutina. Dar programul de fitness realizat in aer liber este atat de interesant, placut si motivant, incat nu va trebui sa depuneti niciun efort de a ramane concentrat, acesta va veni de la sine. Cu exercitii, jocuri distractive si supravegherea personala de stimulare, veti atinge cu siguranta obiectivele in timp. Si, odata ajuns acolo, puteti opta chiar pentru a continua cu sesiunile doar pentru a va bucura de natura si de atmosfera generala de stimulare.
Pastrati antrenamentul simplu si sigur. Un program de fitness nu trebuie sa diminueze contul dumneavoastra banca. Nu va irositi banii pe aparate scumpe si echipamente de lux cand puteti descoperi bucuria de a va antrena liber in mijlocul naturii. Beneficiati de rezistenta naturala a dumneavoastra fara niciun ajutor artificial.

La programul de fitness in aer liber, cele mai multe exercitii sunt efectuate fara echipamente sau cu haltere simple sau gantere. Mai degraba, invatati cum sa profitati de obstacolele naturale pentru a consolida corpul si pentru a-l revigora.

FacebookGoogle+LinkedInPinterestRedditTwitter