12 01/14
19:14

Activitatea fizica in timpul calatoriilor

Exercitiile fizice sunt destul de grele in timpul unei saptamani de lucru normale, dar atunci cand trebuie sa fiti pe drum, acestea pot fi aproape imposibile pentru a incerca sa mentineti un program regulat de antrenament. Cum puteti pastra, totusi, activitatea fizica ca o prioritate, atunci cand stati intr-un hotel diferit in fiecare vacanta?

Bine ati venit in secolul XXI: un teren de sport, echipament portabil de antrenament, companiile care recompenseaza membrii personalului apti fizic si site-uri care sa va indice hotelurile cu facilitati de fitness.
Daca suneti printre multii calatori de afaceri inarmati cu o putere considerabila asupra industriei de turism, exista mai multe optiuni de fitness pe drumul decat oricand inainte. Iata cateva sfaturi pentru a va mentine in forma in timp ce calatoriti.
Datorita aparitiei Internetului, puteti afla aproape orice informatie de care aveti nevoie sa stiti in cateva minute. Exista site-uri care pot cauta hoteluri disponibile si de a le identifica pe cele care ofera centre de fitness si piscine. Daca sunteti capabili de a alege locurile de cazare, duceti-va in locurile care fie au sali de sport pe site-ul lor sau ofera permise gratuite la cluburile din apropiere.
Aflati daca hotelul dvs are o piscina. Inotul este fantastic pentru construirea puterii cardiovasculare fara a pune o multime de stres asupra articulatiilor.

In cazul in care calatoria dvs. va fi plina de intalniri de afaceri, care va impiedica sa utilizati facilitatile hotelului, luati pur si simplu propria sala de gimnastica de acasa cu dvs! Exista o mare varietate de accesorii de fitness portabile, care pot fi folosite pentru a tonifia organismul si de a construi puterea. Benzile de rezistenta sunt o alegere excelenta pentru uneltele de fitness portabil. Benzile sunt intr-o varietate diversa astfel incat sa fiti sigur ca cititi pachetul sau incercati banda inainte de cumparare. Achizitionarea unui pachet cu multiple elemente va va oferi mai multe optiuni pentru antrenamente si este, de obicei destul de ieftin.

Aducerea unui covor de cauciuc este o alegere excelenta. El va ofera spatiu pentru a practica confortabil stretching si yoga, si daca nu sunteti prea sigur de curatenia podelei, avea propriul covor unde va intindeti poate ajuta mult la relaxarea mintii dvs. Un accesoriu laminat nu ocupa prea mult spatiu intr-o valiza si adauga o greutate foarte mica.

Determinati daca zona din jurul hotelului este sigura si aranjata pentru pietoni. Adesea, un apel la receptia hotelului poate lamuri acest lucru. Dar daca vrei sa aflati informatii de la o sursa impartiala, sunati la Camera de Comert din oras sau judet si contactati pe cineva de acolo.
Daca hotelul se dovedeste a fi situat intr-o parte care nu e asa sigura in oras si nu se poate schimba locatia, deschideti pur si simplu echipamentul de antrenament portabil si incepeti activitatea dvs. chiar in camera! Stiind ce optiuni de fitness sunt inainte de a pleca de acasa, va va face mai usor continuarea programului de fitness.

FacebookGoogle+LinkedInPinterestRedditTwitter